One size does not fit all

Training & Coaching

Wij trainen met passie en sluiten aan op het werkveld, de kennis en mogelijkheden van nu. Iedere training is maatwerk. Bij ons dus geen training van de plank. Thema’s in onze trainingen en coaching:

Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke ontwikkeling en individuele groei zijn belangrijk voor een succesvolle organisatie. Onze trainingen en (individuele) coaching versterken de kracht van uw organisatie.

Commerciële gesprekstechnieken

U wilt (verkoop)kansen benutten en bijdragen aan een maximaal resultaat voor uw organisatie en uw klanten. Wij ondersteunen bij iedere vorm van acquisitie en gaan voor een succesvolle en kwalitatieve verkoop.

Overtuigend communiceren

Uw medewerkers staan in hun kracht als zij gestructureerd en overtuigend communiceren. Wij verzorgen trainingen gericht op hartslag, invloed en overtuiging(en).

Leiderschap

U wilt (eigen) kwaliteiten vertalen naar een persoonlijke visie op leidinggeven. IJSBoom biedt nieuwe inzichten en versterkt uw rol als leidinggevende en expert.

Teamontwikkeling

U wilt de kracht van uw team versterken met aandacht voor de individuele kwaliteiten van uw medewerkers. Wij bieden nieuwe inzichten en diverse activiteiten op maat.

Storytelling

Uw medewerkers vertellen dagelijks het verhaal van uw bedrijf en zijn uw ambassadeurs. IJSBoom maakt uw medewerkers inspirerende verhalenvertellers en versterkt de waarde voor uw bedrijf.

Klantgerichtheid

Klantgerichtheid en structuur creëren meerwaarde in uw klantcontact. Ons trainingsprogramma geeft handvatten voor uw eigen organisatie.

Zakelijke correspondentie

Het geschreven woord draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Wij helpen bij het voeren van een passende en zakelijke correspondentie.

Creatieve authenticiteit

Creatieve authenticiteit heeft een positieve invloed op medewerkers en hun resultaten. Wij zetten authenticiteit in als succesfactor voor uw bedrijf.

YOU CAN TRAVEL THE WORLD WITH ONLY ONE SUITCASE

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Onze beloftes

Wij maken uw medewerkers en klanten ambassadeurs van uw en onze organisatie.
Wij werken met duidelijke afspraken aan zichtbaar resultaat.
Wij bieden vernieuwende trainingsconcepten en zijn experts in het werkveld.

In the end people are persuaded by what they understand, not by what we say.