Het gaat om de juiste hartslag

Ons verhaal

IJSBoom | Klantcontact vanuit het hart

Ik ben Daniell Crietee. 

Als trainer werk ik dagelijks vanuit het hart van klantcontact, en sinds 2010 voor mijn eigen trainingsbureau IJSBoom. Wij zijn de meest succesvolle opleider in klantcontact door het creëren van hartverwarmende ontmoetingen tussen klanten en medewerkers.

Ik geloof dat je klanten houdt, door van ze te houden.

Uiteindelijk gaat het om de juiste hartslag en de vraag waarom je doet wat je doet.

Dat ik doe wat ik doe, is geen toeval. Ik maak graag contact en zoek altijd naar verbinding.

Every human heartbeat is a universe of possibilities

“Je kunt iets zijn.”

Mijn moeder was mij als kleuter vaak kwijt tijdens het winkelen. Ze kon me dan terugvinden bij de winkeldeur die ik maar al te graag openhield voor andere mensen.

 

“Je kunt iets zijn,” is de echo uit mijn jeugd. Overgenomen uit een gedichtje dat een lieve tante ooit voor mij schreef. “Je hebt iets weg te geven. Een lach, een knik, een lieve blik doen veel in iemands leven.”

 

Het openhouden van de winkeldeur als klein kleutertje verschilt weinig van wat ik dagelijks met veel liefde doorgeef. Zorg ervoor dat je van betekenis bent voor de ander, en maak oprecht contact. “Je kunt iets zijn.”

IJSBoom | Klantcontact vanuit het hart

YOU CAN TRAVEL THE WORLD WITH ONLY ONE SUITCASE

Klantcontact vanuit het hart - het gaat om de juiste hartslag

Wij zorgen ervoor dat klanten van u houden.

Sinds 2003 geef ik trainingen en praktische handvatten aan honderden deelnemers in verschillende klantomgevingen voor diverse opdrachtgevers, bij o.a. grote telecomproviders, nutsbedrijven, banken en retailers.

Het starten van een eigen trainingsbureau in 2010 was een hoogtepunt. Een persoonlijke mijlpaal waaraan ik me letterlijk en figuurlijk heb verbonden. IJSBoom is met enige uitleg een anagram van mijn familienaam. Crietee. Icetree. IJSBoom.

Met IJSBoom en een netwerk van trainers werken we dagelijks aan onze missie en zorgen we ervoor dat klanten van u houden.

Wilt u ook klanten die van u houden? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

DAAROM IJSBOOM!

  • Heldere doelstellingen en duidelijke mijlpalen

  • Betrokkenheid en zichtbaarheid

  • Vernieuwende trainingsconcepten

  • Zichtbaar resultaat en rendement